IK ZORG VOOR JOU

In het tv-programma 'Ik Zorg Voor Jou' biedt Peter van der Vorst samen met een hulpteam hulp aan mantelzorgers. Dit TV-programma is vanaf 6 januari te zien op RTL4 van 21.30 - 22.30. Hierna volgen nog meer afleveringen.

Volgende uitzending woensdag 24 februari zelfde tijd.

Dus kijken of later terugzien>>>
 https://www.mezzo.nl/pagina/ik-zorg-voor-jou

   


Hulpteam Ik Zorg Voor Jou

De zorg voor een ander kan soms te veel worden waardoor de balans tussen zorgen en andere bezigheden zoek raakt. In het nieuwe RTL 4-programma Ik Zorg Voor Jou biedt Peter van der Vorst structurele hulp aan emotioneel en fysiek overbelaste mantelzorgers. Peter doet dit samen met een gespecialiseerd hulpteam, dit team bestaat uit mantelzorgcoach Dorrit van Someren, familiecoach Bibian Hopmans en verzekeringsexpert Petra Kuijpers van VGZ.
 

Mantelzorgcoach Dorrit

Dorrit van Someren is de Mezzo mantelzorgcoach voor het RTL4 programma 'Ik Zorg Voor Jou'. Zij begeleidt mantelzorgers op tv tijdens hun zoektocht naar meer balans tussen hun mantelzorgtaken en hun eigen leven. Dorrit werkt sinds vijf jaar als mantelzorgcoach bij Mantelzorg & Meer in Amstelveen en omstreken. Dorrit beschrijft in haar blog hoe het is om als mantelzorgcoach plotseling voor de camera te staan.

Wilt u reageren met vragen, op- en/of aanmerking, kijk dan op de website van Mezzo, de belangenvereniging voor mantelzorgers:

 http://www.mezzo.nl 

of bij onze internetkrant: 

mantelzorgswf@ziggo.nl