Onder dit motto verzamelt Mezzo verhalen uit de praktijk van alle dag van mensen die langdurig voor hun naaste zorgen.

Jouw persoonlijke verhaal geeft betekenis aan het woord 'mantelzorg'. De Dag van de Mantelzorg 2014 die plaatsvindt op 10 november staat in het teken van Allemaal Verhalen!
Jouw persoonlijke verhaal staat dit jaar dus centraal.

Bewijs
Steeds vaker moet je als mantelzorger voldoen aan allerlei voorwaarden om in aanmerking te komen voor voorzieningen. En dien je te 'bewijzen' dat je mantelzorger bent.

Het onbegrip, protocolbeleid en de regelzucht bij instanties is een doorn in het oog voor veel mantelzorgers. En staat het zorgen voor een ander in de weg. 

Want niet de regels, maar jouw persoonlijke situatie moet centraal staan om op eigen wijze te kunnen zorgen.  

Inspiratie
Of misschien heb jij helemaal geen last van regels en instanties. En heb jij op een bijzondere manier de mantelzorg kunnen inpassen in je leven. En wil je anderen inspireren met jouw verhaal.

Al deze eigenwijze verhalen gaan wij de komende maanden verzamelen. En een paar daarvan publiceren. Vanaf vandaag is de mailbox geopend voor jouw verhaal.

En dan?
Mezzo maakt vervolgens een selectie om enkele verhalen met een redacteur uit te werken voor de website en eventueel het magazine 'de Mantelzorger'. Als je geselecteerd bent krijg je bericht.

Ben je er klaar voor?

Mail je verhaal met je naam, leeftijd en voor wie je zorgt naar:

verhalen@mezzo.nl <verhalen@mezzo.nl>